StoryEditorOCM
SportHOĆE LI REAGIRATI

Ovo što je Ancelotti rekao za Luku Modrića nakon sinoćnjeg susreta, trebalo bi upaliti sve alarme u Real Madridu

Piše PSD
16. ožujka 2023. - 18:49

Real Madrid sinoć se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je s ukupnih 6:2 u dvije utakmice bio bolji od Liverpoola. Španjolski klub još je jednom demonstrirao svoju snagu i lakše od očekivanog se obračunao s Liverpoolom. Ovaj susret bio je preslika prošlogodišnjeg finala, ali momčad iz Madrida bez problema se plasira u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.

Junak u sinoćnjoj pobjedi 1:0 na Santiago Bernabeuu bio je Karim Benzema koji je pogodak postigao u 78. minuti. Međutim, treba istaknuti kako je cijela ekipa kraljevskog kluba sinoć odigrala odličnu utakmicu i u potpunosti je zaustavila Redse. Tu se posebno treba istaknuti vezni red Reala koji je sinoć bio fantastičan, te su Kraljevi na najbolji način najavili El Clasico koji ih očekuje u nedjelju u Barceloni. U tom susretu nemaju pravo na pogrešku ukoliko žele obraniti titulu prvaka Španjolske. 

U centru pažnje nakon susreta našao se dvojac iz veznog reda Luka Modrić i Toni Kroos. Još jednom su pokazali kako nisu za mirovinu. Obojici na ljeto ističu ugovori i čini se da je krajnje vrijeme na reakciju čelnika kluba. Ponovo je blistao Luka Modrić, a našeg reprezentativca najbolje je svojom izjavom nakon utakmice opisao Carlo Ancelotti. Trener Madriđana je istaknuo kako su Modrić i Kroos još jednom pokazali svoju klasu, te da oni ne igraju zbog svog imena i prezimena već što to itekako zaslužuju.

"Modrić i Kroos nikada nisu pod pritiskom. Kvaliteta, iskustvo... i još uvijek su jako skromni. Oni ne igraju što su Modrić i Kroos već zato što to zaslužuju svojim igrama. Tu je kraj priče", rekao je Ancelotti.

Španjolski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Kroos dogovorio produženje ugovora s Realom, ali se svi pitaju što se događa s Modrićem. Iako ima skoro 38 godina pokazuje da i dalje može igrati na najvećem nivou i vrijeme je da reagiraju u Realu. On ima želju ostati u klubu i produžiti ugovor, a svojim igrama je to itekako zaslužio da mu se to i ostvari.

Mediji u Španjolskoj pišu da i Ancelotti pokušava probuditi čelnike kluba i konačno ih natjerati da Modriću ponude novi ugovor. Nadaju se da će ova izjava konačno upaliti alarme u Realu i pokazati im da više nemaju što čekati oko novog ugovora za hrvatskog reprezentativca.

27. travanj 2024 01:37