StoryEditorOCM
SportKAKVA UTAKMICA

Pakoštanci imali rezultat do 20 sekundi prije kraja, a onda je uslijedio kaos s 24 crvena i osam žutih kartona!? "Žalit ćemo se!"

Piše Ivica Gjergja
11. siječnja 2022. - 12:00

MNK Pakoštane su u drugi dio natjecanja u Šibensko – kninskoj malonogometnoj ligi krenule neodlučenim rezultatom: naletjeli na „minu“ koja se zove CB Kula. Odigran je derbi u kojega su Pakoštanci ušli s dva boda viška ispred Kule, a susret je završio bez pobjednika 1:1.

Nije problem neodlučan rezultat, koliko činjenica da su Pakoštanci sve imali u svojim nogama, a sve se okrenulo u posljednjih 20 sekundi susreta, kada je jedan igrač Kule uletio u noge igrača Pakoštana Mate Šarine zbog čega se sve zakuhalo.

Nakon toga sve odluke donose suci te dijele 24 žuta kartona i osam crvenih. Evo što nam je kazao prvi čovjek Pakoštana Luka Šarin:

-Na odluke sudaca i ono što se događalo tih zadnjih trenutaka dali smo primjedbu, žalit ćemo se jer smo dobili snimku utakmice gdje se sve vidi. Čujem da smo kažnjeni, nitko nas neće spriječiti da nakon natjecanja u ovoj ligi ispunimo svoj cilj, a to je nagodinu igrati Drugu HMNL uz poštene i korektne igre našeg sastava, kazao nam je vidno nezadovoljan nakon susreta Luka Šarin.

Redoslijed na ljestvici: Pakoštane 35, CB Kula 33, Knin 25, Jezera II 24, Primošten 23, Banzogo 21, Perković 19, Rasadnik 18, Rupe 17, Dubravice 15, Mali Japan Ražine 14, Murter II 11, Šubićevac 08 10, Šibenik 8 bodova.

Sljedeći suparnik Pakoštana je MNK Banzogo futsal sljedećeg vikenda.

Juniori MNK Pakoštana su se preko blagdana dobro opustili - odigrali su dvije utakmice, prvo onu sa Šibenikom 1983 i izgubili 3:1, a drugu u srazu sa Kijevom i nju su izgubili 2:5.

-Nisu bili na razini predblagdanske forme kada su sve pobjeđivali. Neće biti opuštanja, krenut ćemo s jačim treninzima i boljim pripremama za sljedeće utakmice kako bi bili na poželjnoj, pobjedničkoj razini, kazao nam je trener Slađan Matlina.

26. travanj 2024 03:13