StoryEditorOCM
SportIDU U POLUFINALE

Pakoštane bravo, osvjetlali ste obraz malom nogometu, vi ste predvodnica i putokaz svim drugim klubovima!

Piše Ivica GJERGJA
12. listopada 2022. - 09:40

PAKOŠTANE - KAŠTELA 5:4(1:1)

SVETI FILIP I JAKOV - Dvorana Oš. Suci: Tonko Turica i Ante Šubić i treći sudac Hrvoje Klarić (svi Šibenik). Delegat: Oliver Živković (Šibenik).

PAKOŠTANE: J. Šarin, M. Šarin, Barešić 1, Nakić 1, Maksan 2, Rosan, Sentić 1, Bezinović, Vučkov, Bačkov, Kukin, Čirjak, Glumac. Trener: Slađan Matulina.

KAŠTELA: Gudelj, Kovačević, Legčević 1, Duvnjak, Burilović 1, Šimunović 1, Duvnjak 1, Matijević, Cvjetković, Pajčin, Turković.

Ulazak u polufinale Kup natjecanja za MNK Pakoštane je povijesni uspjeh kao i za mali nogomet Zadarske županije. Možemo Pakoštanima čestitati i reći - bravo, osvjetlali ste obraz malom nogometu, vi ste predvodnica i putokaz svim drugim klubovima.

Malonogometaši MNK Pakoštana, očigledno je, iz susreta u susret igraju sve bolje, uigrali su se i u Kup natjecanju pružaju izvrsne partije, a što je dobra potka za prvenstvene dvoboje koje ih uskoro očekuju u Drugoj ligi.

Ovaj put je njihovu moć, snagu i znanje osjetila momčad Kaštela u Kupu koja je jako dobra, no Pakoštanima nije mogla "oteti" to da su se plaisrali u finale Kup natjecanja. Uživali su u prezentaciji igre gledatelji u Svetom Filipu i Jakovu, pakoštanski igrači su znali u svakom trenutku što im je raditi i tako su se ponašali na terenu, zabijali zgodike kao na tekućoj vrpci, te kada su vodili, a to je bilo tijekom cijelog susreta, mirnom pametnom igrom do kraja držali su sve pod kontrolom kako bi prošli u finale.

- Neizmjerno smo sretni svi pobjedom, kako naši igrači tako i mi iz čelništva kluba, jer smo postigli povijesni uspjeh, u kratko vrijeme od kad smo se kako klub organizirali i registrirali te uključili u Drugu ligu. Dečki su se s Kaštelima dobro nosili, bili bolji i zasluženo se plasirali u finale, zadovoljili su naš ukus, ma past će večera - kazao je vidno zadovoljan predsjednik Pakoštana, Luka Šarin.

03. svibanj 2024 00:57