StoryEditorOCM
SportFUTSAL HMN KUP

Pakoštane u polufinalu, pali su vodički Heroji 2007! Za momčad se sprema dobra večera, zaslužili su, plasirali su se u samu završnicu natjecanja...

Piše Ivica GJERGJA
7. listopada 2022. - 19:38

HEROJI 2007 - PAKOŠTANE 0:4

Vodičko igralište Vodice. Suci: Goran Duvnjak (Solin) i Marko Munjiza (Kaštel novi). Delegat: Oliver Živković (Šibenik).

Strijelci: 0:1 Lokin (28), 0:2 Katuša (34), 0:3 Birkić (38), 0:4 Katuša (40).

Najbolji igrač: Blaž Katuša (Pakoštane).

HEROJI 2007: Rafael Baričić, Domagoj Perica, Nino Jurjević-Adžić, Joško Šimat, Toni Bugarski, Gabirjel Vukančić, Tino Junaković, Filip babac, Vice Bilusih, Josip Zekonjić.

PAKOŠTANE: Jure Šarin, Mate Šarin, Blaž Katuša, Jere Lokin, Vice Birkić, Ivan Rosan, Filip Sentić, Martin Bačkov, Ivan Barešić, Riko Maksan, Ivan Čirjak. Trener: Slađan Matulina.

image

Futsal Pakoštane

I.g./Slobodna Dalmacija

Netom što su u Biogradu porazili CB Culu u protekli utorak momčad Pakoštana je u Hrvatskom malonogometnom kupu u četvrtfinalu porazila i Heroje 2007 iz Vodica.

Na ovaj način su se plasirali u polufinale. Igrali su jedna i druga momčad dobro sve do 28. minute kada je Lokin postigao prvi zgoditak za Pakoštane. Nakon toga još bolja igra gostiju i tri lijepa zgoditka, obilježili vrijeme do kraja susreta. Sretan je bio nakon utakmice predsjednik MNK Pakoštana, Luka Šarin koji nam je kazao:

- Moji dečki su pravi borci, za njih jednostavno nema izgubljene lopte, a presing kojeg igraju na cijelom terenu - to je neviđeno. Zadovoljni smo postignutim iako se tek prvu godinu natječemo u Drugoj HMNL-Jug. Sigurno je da ćemo dečke odvesti na večeru, zaslužili su, plasirali su se u polufinale Kupa, kazao nam je vidno zadovoljni Šarin.

03. svibanj 2024 10:51