StoryEditorOCM
Sport"MLADE NADE 2022"

"Papaline" NK Zadarnova osvojile svoju prvu medalju - bili su treći na turniru u Turnju

Piše I.G.
7. listopada 2022. - 09:35

Momčad Nogometnog kluba Zadarnova u kategoriji papalina (U-9) nastupila je na turniru “Mlade nade 2022” u Turnju te se okitila brončanim odličjem. Igrači trenera Patrika Puljića odigrali su četiri vrlo dobre utakmice.

Nakon uvodnog poraza od vršnjaka iz Hrvatskog dragovoljca, svladali su NK Pag, dok je dvoboj s Kustošijom završio bez pobjednika. U posljednjem susretu svladali su NK Debeljak i tako turnir završili na trećem mjestu. Pored toga iz redova NK Zadarnova je i najbolji strijelac turnira, Stipe Marina, koji je postigao šest golova.

U dresu NK Zadarnove nastupili su: Marko Marina, Stipe Marina, Mihael Brkljača, Aleksandar Tomasov, Dominik Miočić, Mauro Paša, Mateo Paša, Dominik Pandža, Adrian Ivić, Noah Gabriel Surać. Trener: Patrik Puljić.

-Prva medalja se uvijek pamti i zato čestitam svojim dečkima na dobrim igrama i ostvarenim rezultatima. Mene osobno kao trenera uvijek veseli kada momčad na terenu pokazuje ono što radimo na treninzima, jer je to pokazatelj da smo na pravom putu i samo tako trebamo nastaviti. Ako uz to dođe i pobjeda, zadovoljstvo je tim veće, jer je osmijeh na licima djece nešto jednostavno neopisivo, kazao nam je kratko trener papalina Patrik Puljić.

25. travanj 2024 19:05