StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI WINTER CUP U ZAGREBU

"Papaline" Primorca druge!

Piše Ivica Gjergja
16. prosinca 2019. - 21:00
v3

Škola nogometa Primorca na ovogodišnjem Međunarodnom Winter cupu u Zagrebu sudjelovala je sa dvije kategorije mladih nogometaša, Tićima i Papalinama.

Tići, 2009. godišt,e pod vodstvom trenera Davora Požarine i Kristijana Colića, nakon dvije odigrane utakmice i pobjede, imali su dva poraza i nisu uspjeli proći grupu.

No, istinski pravu senzaciju napravile su Papaline (godište 2012 godina), koje vodi trener Marin Brkljače. Ušli su u finale,  no poraženi su 1:0.

- Za većinu djece je to bio prvi turnir u životu. Na turniru se natjecalo ukupno 250 ekipa u svim kategorijama, to je najveći turnir takvog tipa u regiji. Naša djeca su pokazala veliku strast za igranje nogometa, te prikazanu vještinu. O sportskom i kulturnom ponašanju da ne govorimo, na njih možemo biti svi u klubu ponosni, kazao nam je voditelj Škola nogometa Primorca, Jurica Knez.

Riječ dvije kazao je i „graditelj“ ovog uspjeha, trener Mario Brkljača:

- Umorni smo, no ponosni i sretni. Zahvalio bi roditeljima koji su nam pomogli u organizaciji, jer je riječ o maloj djeci, a koja igraju kao veliki.

On je sa svojim igračima donio pehar za osvojeno drugo mjesto u prostorije kluba. Istu večer po povratku u Biograd dočekali su navijači na rivi i u dobrom ozračju, druženju uz večeru završili ovu lijepu nogometnu priču.

18. travanj 2024 02:24