StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJA ZA ULAZAK U TREĆU HNL-JUG, DRUGI SUSRET

Pedić: Uz pomoć naših navijača ulazimo u Treću HNL-Jug!

Piše Ivica Gjergja
29. svibnja 2018. - 21:28
hajduk

Epicentar nogometnog zbivanja, prava fešta od baluna, očekuje se u srijedu u Pridrazi. Naime, nakon što su izvrsno odigrali prvi susret kvalifikacija za ulazak u Treću HNL-Jug na Klisu u srazu sa Uskokom, Hajduku iz Pridrage odigravši 2:2 slijedi druga utakmica.

Dobro su "hajduci" odigrali utakmicu, imaju odličan rezultat kojega bi trebalo u srijedu na igralištu Mile Čuline - Bulina potvrditi - pobjedom i tako ostvariti cilj ulaska u ovu ligu. Sve je kako su nam rekli objektivni posmatrači susreta na Klisu sada u rukama Hajduka. Malo smo zavirili na trening koji trener Kristijan Tuta odrađuje sa svojim dečkima. Vlada jedna posebna atmosfera, svi igrači izvršavaju svoje zadaće i ono što Tuta od njih traži. Lijepa harmonija vlada između igrača i njihovih navijača u Pridrazi. Svi vjeruju u uspjeh, a što bi bio i najveći uspjeh kluba u njegovoj bogatoj povijesti. Ne sumnjamo da će igralište za utakmicu koja počinje u 17:30 sati biti dobro popunjeno. Očekuje se veliki broj gledatelja, a samo na tribinama igrališta u Pridrazi može stati 600 ljudi. Kako nam u čelništvu kluba govore za svakog tko dođe na utakmicu naći ćemo pravu riječ i biti će domaćinski ugošćen, vjerujte osjećati će se kao da je doma.

- Što bi vam mogao reći. Bit će teška i borbena utakmica. Uskok je dobra i kvalitetna momčad koja zna igrati. U prvom susretu bili smo kvalitetniji u tehničkom i taktičkom dijelu, a uz nas su naši Pridražani koji će nas nositi do pobjede. Ovu prigodu ne smijemo ispustiti, našim gostima ništa neće faliti osim dobre igre i dakako naše pobjede. Pobjedom ćemo ostvariti naš cilj, a to je ulazak u Treću HNL-Jug, kazao nam je sportski direktor Hajduka (P), Zvone Pedić.

Njegovo mišljenje dijeli i trener Kristijan Tuta koji je kazao:

-Na Klisu smo odigrali prvo poluvrijeme, očekujem tvrdu i tešku utakmicu čiji se rezultat neće znati do samog kraja, ovo je nastavak. Mojim igračima ne fali motiva, učinit ćemo sve na zelenom tepihu da pobijedimo i da uz naše vjerne navijače Torcidu Pridraga ostvarimo cilj, a to je ne igranje sljedeće jeseni u Trećoj ligi, kazao nam je trener Kristijan Tuta.

Očekujući sastav Hajduka (P): A.Pedić, J. Pedić, Žilić, R. Burčul, Narančić, Buljat, Remšak, M. Zubčić, Brkić, Klapan, G. Burčul. Pričuve: Jergan, Zekan, F. Zubčić, M. Pedić, Oštrić, Viduka, S. Čulina.

ZAHVALA USKOKU OD IGRAČA I NAVIJAČA HAJDUKA(P)
Iz Pridraške Torcide ističu kako su zahvalni na dočeku i gostoprimstvu domaćinu Uskoku iz Klisa i njegovim navijačima i igračima koji su ih u Klisu dočekali srdačno prijateljski - miroljubivo. Pridraška Torcida, igrači su se u Klisu osjećaju kao kod kuće. Torcida poručuje hvala vam i pozivamo Vas da i vi ove srijede doputujete s vašim igračima u velikom broju, a Pridražani će vas dočekati raširenih ruku i omogućiti vam da bodrite svoje ljubimce.
23. travanj 2024 14:22