StoryEditorOCM
SportZADARSKA 'NOGOMETNA DICA' U SVIJETU

Perica i Čulina promijenili sredine!

Piše Ivica GJERGJA
3. veljače 2019. - 14:45
bbimagehandler

„Iznikli“ iz Škole nogometa NK Zadra, dosta nogometaša igra u renomiranim klubovima diljem Europe i svijeta, dovoljno se prisjetiti samo Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivan Santinija te mnogih drugih. No neki sada mijenjaju, dok je prijelazni rok, sredine gdje će igrati:

Stipe Perica (23) član je talijanskog Udinesea, trenutno na posudbi u turskom prvoligašu Kasimpasu. Za njih je odigrao i prvu utakmicu, bio strijelac izjednaćujućeg zgoditka u 14. minuti. No njegovi su poraženi 3:1 od Sivasspora. Napomenimo da je Stipin klub na sedmom mjestu turske prvoligaške ljestvice. Vjeruje se da će sa Stipom i njegovim golovima ići samo naprijed.

Antonini Čulina pojačao je Inter iz Zaprešića - nekad uspješni igrač NK Rijeke, pa klubova u inozemstvu, pristupio je prije par dana Interu iz Zaprešića. Sigurno je da je Inter pojačao Čulina i donio u napadačkom dijelu dimenziju više.

- Antonini je kvlitetan igrač, naše pojačanje na krilnim pozicijama, a može igrati i u sredini terena, upravo ovaj profil igrača nam i treba - kazao je trener Intera Samir Toplak.

04. svibanj 2024 08:21