StoryEditorOCM
SportMLADE SNAGE

Pet članova KBK Velebit na međunarodnom turniru u Makarskoj osvojilo pregršt medalja

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2023. - 15:44

U Makarskoj je održan međunarodni, memorijalni turnir "CROATIA OPEN 2023. - MEMORIJAL DAVOR JOVIĆ” na kojem je nastupilo 394 natjecatelja iz 62 kluba iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Na natjecanju je nastupilo i pet mlađih članova Kickboxing kluba Velebit Benkovac u disciplinama Point fighting, Light contact i Kick light, te su ostvarili odlične rezultate.

Lucija Tokić (-65 kg), starija kadetkinja, nastupila je u disciplini light contact te osvojila 2. mjesto u kategoriji +65 kg, a također u disciplini kick light, osvojila je 2. mjesto. Nastupila je i u disciplini point fighting, gdje je osvojila 3. mjesto.

Viktor Brzoja (+69 kg), stariji kadet, u disciplini point fighting osvojio je 1. mjesto, te je također nastupio u juniorskom uzrastu (-84), gdje je u disciplini kick light osvojio 3. mjesto.

Oskar Brzoja (-52 kg), stariji kadet, u disciplini point fighting osvojio je 1. mjesto, dok je u disciplini light contact osvojio 2. mjesto.

Jure Tokić (+47 kg), mlađi kadet, u disciplini light contact osvojio je 3. mjesto.

Marin Dalibor Kajlažić (-63), stariji kadet, nastupio je u disciplini light contact te je imao zapažen nastup ali nije uspio izboriti medalju.

Treneri Mario Brzoja i Boris Pavičić zadovoljni su rezultatima, obzirom na brojnu konkurenciju. Nastupom na ovom tradicionalnom međunarodnom turniru hrvatskog kickboxinga KBK Velebit je zaključio natjecateljsku sezonu 2023. godine.

Uz kratki predah za nadolazeće blagdane, već ih čekaju pripreme za državna prvenstva i međunarodna natjecanja u nadolazećoj sezoni.

24. lipanj 2024 13:55