StoryEditorOCM
SportZADAR SUTRA DOČEKUJE ŠKRLJEVO

Plantak: Imamo velike amplitude u igri, ali vidi se napredak...

Piše D. Žura
22. prosinca 2016. - 19:15
zadar_cedevita8-201216

Odjeci nes(p)retnog poraza protiv Cedevite u Prvenstvu Hrvatske i te kako odzvanjaju u ušima momčadi Zadra koja će u petak na večer (19 sati) na Višnjiku ugostiti Škrljevo.

- Razmišljali smo o tom gubitku bodova, međutim, moramo se okrenuti onome što slijedi, uz primisli kako se nikoga ne smije podcijeniti zato što je na dnu ljestvice. Trebamo odigrati, agresivno, držati se svojih principa u igri i onda neće biti problema – veli Ivan Vraneš, igrač Zadra, kojeg je s nekoliko riječi nadopunio trener Neven Plantak...

- Imamo velike amplitude u igri, od vrhunskog do jako lošeg i kad to smanjimo onda možemo kazati da smo uspjeli. Ovako, vidi se napredak, nadam se da to vide i drugi, međutim, potrebno nam je strpljenje.

Što se tiče Škrljeva, oni su prije tri tjedna promijenili trenera koji je pak više minuta ponudio dvojici Amerikanaca, pa jedan od njih na poziciji razigravača doista igra sve bolje, a s njime i cijela momčad. Mi moramo zadržati razinu ozbiljnog pristupa utakmici – zaključio je Plantak.

09. svibanj 2024 23:34