StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO

Plovaniji četiri odličja na 17. Feniks Budo sport kupu u Zagrebu

Piše Ivica Gjergja
18. ožujka 2024. - 18:24

Na 17. Feniks Budosport Kup-u u Zagrebu nastupilo je 800 boraca, a TKD Plovaniju je predstavljalo pet. Tri natjecatelja nastupili su u konkurenciji borbi dok je njih dvoje prisustvovalo kriterijskom natjecanju u formama.

Gabrijel Kraljev u kategoriji dječaka do -30 kg nakon velike pauze odradio je odličan nastup, ali nažalost ostao bez osvojenog odličja. Leona Lleshi u kategoriji mlađih kadetkinja -36 kg je na natjecanju pobijedila tri borbe i u finalnom nastupu izgubila 2:1 u rundama, te osvojila srebro. Leona je tako zasjela i na 8. mjesto u pojedinačnom poretku svih mlađih kadetkinja kojih je bilo ukupno 72. što je izvrstan rezultat.

Maks Baraba u kategoriji mlađih kadeta -52 kg u prvoj borbi odnio je uvjerljivu pobjedu s 2:0 u rundama, te u finalnoj borbi sitnom bodovnom razlikom izgubio i tako osvojio srebro.

Pak njihovi „tehničari“ na kriterijskom turniru su imali odličan nastup i odlične ocjene, tako je Lovre Rogulja u kategoriji juniora do plavog pojasa pomeo konkurenciju i zasjeo na prvo mjesto te osvojio zlato. Lucia Ražnjević u kategoriji seniorki do crnog pojasa svojim izvanrednim nastupom osvojila srebro.

- Zadovolji smo ostvarenim. Novo natjecanje nam stiže već idući vikend, a završne pripreme se već obavljaju. Još jednom bi pohvalio sve naše sudionike i zaželio im puno uspjeha na nadolazećim nastupima, kazao je trener Antonio Čačić.

19. rujan 2024 03:24