StoryEditorOCM
SportKRENULI RADOVI

Počela izgradnja sportskog centra u Murvici: u tijeku radovi na nasipanju terena!

Piše Ivica Gjergja
1. kolovoza 2020. - 14:45

Gotovo u centru Murvice, na vlastitom terenu koji se nalazi na raskrižju ceste koja vodi za Briševo iz Murvice i Jadranske magistrale, Nogometni klub Abeceda počeo je izgradnju sportskog centra. U tijeku su radovi na nasipanju terena.

- U posljednje četiri godine napravili smo dosta toga. U prvom redu kupili smo kombi za prijevoz djece, ostvarili dobru suradnju sa nekoliko klubova iz županije Zadar, a također smo potpisali i držimo poslovno sportsku suradnju sa splitskim Hajdukom, kazao nam je voditelj Nogometnog kluba Abeceda, prof. Jure Perković.

Dodao je kako će se izgradnja sportskog objekta odvijati kroz nekoliko faza. Bit će tu teren sa umjetnom travom 60x40 metara, a zatim slijedi i postavljanje reflektora, te izgradnja glavnog terena dimenzija 104 x 63 metra.

- Zahvala svima koji nam svesrdno pomažu, a sve bi trebalo biti zgotovljeno za dvije godine, kaže Perković, pa odgovarajući na pitanje jeli to "kamen po kamen stadion", kaže kako im je to vodilja, kao i ono "zajedno do cilja".

 

 

UPISI U TIJEKU

Svi dječaci i djevojčice koji vole nogomet mogu se upisati u NK Abeceda. Prijaviti se mogu u SRC Višnjik, SRC Franko Lisica i Poličniku. Primaju se djevojčice i dječaci od pet do petnaest godina. Prijave na mobitel 0958967827 Jure Perković.

18. travanj 2024 13:52