StoryEditorOCM
SportFINALE REGIJE JUG

Podržite juniore Gauna iz Biograda: u uzvratnom susretu u srijedu hvataju četiri gola prednosti ekipe iz Vrgorca

Piše IG
7. veljače 2023. - 21:33

U dvorani osnovne škole u Biogradu u srijedu se igra uzvratni susret finala 1. Hrvatske malonogometne lige Regije jug, za juniore, između domaćih Gauna i Vrgorca.

Podsjetimo da je prvi susret odigran u Vrgorcu gdje su domaćini pobijedili 5:1. Gauni hvataju četiri zgoditka prednosti, a iz uprave kluba pozivaju navijače u podršku.

- Dragi naši članovi, sponzori, prijatelji kluba, simpatizeri i pratitelji, dobro nam došli na uzvratnu utakmicu velikog Futsal finala 1. HMNL Regije jug u uzrastu juniora. Pozivamo Vas s punim ponosom da svojim dolaskom uveličate ovaj povijesni dan za grad Biograd na Moru, Zadarsku županiju i Nogometni savez Zadarske županije, ali i za naš ”mali“ klub koji već drugu godinu za redom, slučajno ili ne, ima priliku u kraljevski grad dovesti utakmicu finalne serije.

Budite dio ove velike priče te svojom podrškom ispratite dvije najbolje futsal momčadi Dalmacije koje svoj put nastavljaju u jedinstvenoj 1. HMNL gdje će nakon odigranih devet jednokružnih kola po cijeloj državi, četiri prvoplasirane momčadi odrediti u play off natjecanju najbolju momčad Hrvatske.

Podržimo naše momke u dostojanstvenom brendiranju i predstavljanju našeg i vašeg kraljevskog grada Biograda na Moru. Zaslužili su vašu gromoglasnu podršku. Svim srcem za... Biograd!

Uzvratni susret igra se u srijedu 8. veljače 2023. s početkom u 19 sati u dvorani OŠ Biograd na Moru.

25. rujan 2024 20:10