StoryEditorOCM
SportPO NOVE BODOVE

Počela prodaja ulaznica za utakmicu na Poljudu u kojoj Hajduk dočekuje zagrebačku momčad, bez važnih igrača u sastavu

Piše Sport SD
30. listopada 2023. - 13:22

U tijeku je prodaja ulaznica za susret 14. kola SuperSport HNL u kojem Hajduk u subotu 4. studenog s početkom u 18.10 sati na Poljudu dočekuje Rudeš. 

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju, piše Hajduk.hr

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". 

Prodajna mjesta su: Online na hajduk.mojekarte.hr, odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove), Hajduk Fan shop Joker, Hajduk Fan shop Makarska, Hajduk Fan shop Zadar, Kućice oko stadiona na dan utakmice od 14 sati - u slučaju da ostane ulaznica.

Podsjetimo, zbog žutih kartona, u dvoboju Bijelih protiv zagrebačke momčadi, neće biti Marka Livaje i Filipa Krovinovića.

03. svibanj 2024 18:10