StoryEditorOCM
SportNAVIJAČI ODUŠEVLJENI

Pogledajte kako je Livaković dočekan u Turskoj: kamere su ga pratile čak i do WC-a

Piše SPORT SD
24. kolovoza 2023. - 14:27

Dominik Livaković stigao je u Istanbul. Hrvatska "jedinica" u Turskoj će potpisati ugovor s tamošnjim velikanom Fenerbahčeom, te tako službeno napustiti Dinamo nakon više od sedam godina. Hrvatski prvak od prodaje će zaraditi oko devet milijuna eura, uz milijun eura dodatnih bonusa, pišu Sportske novosti.

Kapetan Dinama tako napušta klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Europa lige protiv Sparte Prag. Turci su požurili s prijelazom jer je njihov prvi vratar Altay Bayindir prije dva dana prešao u Manchester United uz odštetu od 7 milijuna eura.

Iako se još čeka službeni potpis na ugovor, možemo reći kako je ova transfer saga konačno završila. Klub je čak kroz prijenos uživo pratio slijetanje zrakoplova u zračnu luku, ali pomno su pratili i svaki njegov daljnji korak, čak i do WC-a.

Livaković (28) je karijeru započeo u rodnom Zadru, bio je član i Zagreba, a za Dinamo je dosad skupio 293 nastupa. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava.

04. svibanj 2024 02:05