StoryEditorOCM
SportU ČAST HRVOJU

Polaganje vijenaca na Stanovima: predsjednica Bokanović i prva momčad prisjetili se dvanaestog anđela

Piše Zadarski.hr/hrvojecustic.org
3. travnja 2023. - 14:32

Na današnji dan prije 15 godina preminuo je Hrvoje Ćustić.

Trećeg travnja 2008., pet dana nakon kobne utakmice između Zadra i Cibalije, na kojoj je Hrvoje udario glavom o zid istočne tribine Stadiona Stanovi, njegovo je srce zauvijek prestalo kucati.

- Pisanje o Hrvoju, posebno na dan njegova odlaska, uvijek je nezahvalno, jer nakon toliko godina kroz koje je toliko toga već izrečeno i napisano, vrlo lako može otići u smjeru ponavljanja pa i patetike. A to je posljednje što je on zaslužio.Ova je godina, vjerujemo, ipak drugačija. Drugačija je jer svi zajedno imamo priliku, ne samo odati mu počast zbog načina na koji je otišao, nego prije svega slaviti njegov život i ono što je on bio. A bio je, potvrdit će to svak tko ga je poznavao, izvanredan sportaš i još bolja osoba - pišu na stranici hrvojecustic.org.

Danas, u 10.30 sati na Stanovima,  vijence za dvanaestog anđelasu položili su ispred uprave, predsjednica HNK Zadra Iva Bokanović te član uprave Ivan Milin, trener Dragan Blatnjak i pomoćni trener Vedran Ješe, Tomo Gluić te cijeli seniorski sastav HNK Zadra. 

image

 (s lijeva) pomocni trener Vedran Jese, predsjednica kluba Iva Bokanovic i trener Dragan Blatnjak.

Jure Miskovic/Cropix/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix/Cropix

U popodnevnim satima, u 17.30, bit će okupljanje i polaganje cvijeća na groblju u Murvici dok će se u 18 sati održati misa zadušnica.

U znak sjećanja na našeg Hrvoja uskoro kreće i prvo izdanje Međunarodnog nogometnog turnira Hrvoje Ćustić, koji će se održati od 01. do 16. travnja na terenima Zadarske županije i to u Zadru, Poličniku i Polači. Nastupit će 12 momčadi uzrasta do 18 godina koje će kroz šest dana odigrati ukupno 22 utakmice.

 

04. svibanj 2024 11:58