StoryEditorOCM
SportNAKON UTAKMICE

Pomoćni trener Sonik-Puntamike Stipe Kuliš: "Nismo dobro ušli u igru..."

Piše I.Gjergja
5. studenog 2020. - 12:57

Ako se gleda s distance, utakmica 8. kola HT Premijer lige Cibona – Sonik Puntamika (108:77) bila je riješena već u prvom dijelu susreta kada su domaćini vodili 30 razlike (56:26). Zapravo su je vrlo rutinski priveli kraju.

Treba prije svega istaknuti igru dvoznamenkastog i najboljeg igrača susreta, Cibonina Matea Drežnjaka s čak 23 poena. Kod Zadrana je najbolji bio Jakov Vladović s 19 koševa, uz šest asistencija, tri osvojene lopte, no sedam izgubljenih. Iako oslabljeni neigranjem Šarlije, Putamičani su bili dobri u trećoj četvrtini kada ih je upravo Vladović povukao.

Pored njega, istakao se mladi Danijel Zovko, sa 16 koševa, pet skokova i tri asistencije. Cvitković je završio susret sa 13 koševa i četiri skoka, a Marin Vručinić je povezao s pet poena. Nakon susreta pomoćni trener Stipe Kuliš i najbolji igrač kod Sonika, Jakov Vladović komentirali su utakmicu:

- U utakmicu nismo dobro ušli, nismo se krenuli nadigravati i tražiti svoju priliku rekao bih od starta. Domaćini su ušli u sraz u dobrom ritmu, da bi se tijekom utakmice i mi posložili te izbalansirali susret. Nije se više moglo nažalost, već u prvom dijelu smo protivniku otvorili put ka ovom našem porazu. Ipak, treba se okrenuti novim izazovima, očekuje nas u nedjelju sraz sa Goricom i treba se već od danas spremati za tu utakmicu - kazao je Kuliš.

- Što reći, ovaj rezultat govori sve. Nismo igrali dugo zbog korone, a ozljedio nam se i Šarlija koji je naš prvi centar. Nije nam bio dobar pristup, trebali smo malo jače ući u sraz i vjerujem da ovaj rezultat ne bi bio. Zaslužena pobjeda Cibone - rekao je Vladović.

26. travanj 2024 15:23