StoryEditorOCM
SportPOBJEDA I DONACIJA

Posedarci slavili i sav prihod s utakmice donirali peteročlanoj obitelji iz Ukrajine!

Piše Ivica Gjergja
7. svibnja 2022. - 20:55

HV POSEDARJE – VODICE 3:2 (2:2)

 

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Mateo Budić (Kaštel Gomilica). Pomoćnici: Čalo i Barić.

Strijelci: 1:0 K. Torbarina (12), 1:1 Gulam (15), 1:2 Amoateng (38), 2:2 Gambiraža (45), 3:2 K. Torbarina (66)

Najbolji igrač: Karlo Torbarina (HV Posedarje).

Crveni karton: Mehmed Alispahić (Vodice) drugi žuti u 42. minuti.

 

HV POSEDARJE: Ivančić , Pedišić , Brkić (od 59. Ivandić) , D. Torbarina, Knežević (od 46. Rončević), Gambiraža, Zdrilić , Begonja, Tokić (od 76. Kevrić), Jurjević, K. Torbarina. Trener: Darko Vukić.

 

VODICE: Žilić, Petričević, Sarić, Prpić (od 86. Malenica), Gulam (od 46 Fuštin), Španja, Amoasteng, Markota, Alispahić, Pandža (od 75. Ledenko), Sušić . Trener: Kristijan Tuta.

 

Iako su domaćini bili dominantni, i Vodice su pokazale da nisu momčad za 'baciti'. Domaćini su iskoristili svoju dominaciju, te poveli preko najboljeg strijelca kluba, ali i lige, Karla Torbarine u 12. minuti na oduševljenje svojih gledatelja.

No samo tri minute kasnije Gulam je poravnao, da bi Amoateng lijepu akciju svog napadačkog reda povisio na 1:2. Tada su domaćini imali tri prilike,  a onda je prigodu koja mu se ukazala u sam smiraj prvog dijela Gambiraža zabio za poravnanje, a tim se rezultatom otišlo na odmor.

Trener gostiju, donedavni trener Viteza, Kristijan Tuta, sve je u svom sastavu napravio kako bi ostao neporažen, no Vitezovi imaju svog 'viteza' Karla Torbarinu koji je zabio za pobjedu od 3:2 u 66. minuti. Do kraja se nije mijenjao rezultat.

 

Humana akcija Viteza!

 

Čelništvo HV Posedarja kompletan „utržak“ od ulaznica na susretu donirao je, kako je i najavljeno, peteročlanoj obitelji iz Ukrajine koja je trenutno smještaj našla u Posedarju učinili su. Od ulaznica je prikupljeno 4130 kuna.

 

 

19. travanj 2024 19:14