StoryEditorOCM
SportMJESEC DANA DO POČETKA NATJECANJA

Posedarje krenulo s ojačanom igračkom ružom

Piše Ivica Gjergja
23. siječnja 2020. - 11:14

Nešto više od mjesec dana je ostalo do početka natjecanja u Prvoj ŽNL Zadar, odnosno za za pripreme igrača za što se posebno sprema Dalmatinac jer želi ostati u ligi. Trenutno su posljednji na ljestvici, pa će trenerskom dvojcu Morić - Kasap dobro doći produžene pripreme. Dalmatinac inače pripreme provodi na svom igralištu u Crnom.

*** HV Posedarje je krenulo sa ojačanom igračkom ružom.

Vitezovima su pristupili Josip Ivković iz Dalmatinca, Nino Jurjević - Adžić iz Zemunika i Niko Lučić iz Zadra. Svakako da su ova trojica pridošlih igrača ciljano odbrana jer takav profil igrača im je potreban. Oni će sa ostalim nastaviti tešku i bespoštednu borbu za prvo mjesto na ljestvici.

*** Dragovoljac s novim trenerom Jurom Čulinom krenuo na pripreme

Na igralištu Dragovoljca u Poličniku novi „kormilar“ momčadi Jure Čulina krenuo je s pripremama. Dragovoljac je u donjem dijelu ljestvice, a novi trener i igrači su spremni da ga dignu u gornji dio za što su im potrebne dobre pripreme.

'''Rašiću Velebit…

Čelništvo HNK Velebita je procijenilo nakon odlaska bivšeg trenera Jure Čuline, da seniorski sastav vodi Branimir Rašić. Rašić je vodio mlađi uzrast Velebita i jedno vrijeme seniore, ide mu dobro i sada je preuzeo seniorski sastav. I Rašić je s Velebitom krenuo na pripreme.

18. travanj 2024 17:51