StoryEditorOCM
Sport6. KOLO

Posedarski Vitezovi momčad Kamena razbili rezultatom 3:0, sve je započelo golom Josipa Jurjevića...

Piše Ivica Gjergja
25. rujna 2021. - 20:06

Posedarski vitezovi zasluženo su slavili nad momčadi Kamen i to s rezultatom od 3:0. Na samom početku gosti su zauzeli čvrst, borben i obrambeni stav i nije se lako moglo doći do gola vratara Barbića.

Negdje iza 15. minute, u dominaciji domaćih, brzonogi Smokrović uzeo je loptu i izvrsno ušao između dvojice obrambenih igrača. Pucao je na gol, no nije bio precizan. 

Domaćini su dominirali terenom, ali bez pogodaka u prvom dijelu utakmice.

U drugom dijelu utakmice, trener Vitezova Josip Butić zamijenio nekoliko igrača. U 50 minuti pao je gol, a na tribinama zavladala je euforija navijača Viteza jer su poveli 1:0. Gol se dugo čekao, a „legao“ je onda kada je Rončevića lopta, koju je ubacio u peterac, došla do Josipa Jurjevića koji je na koncu zabio zgoditak.

Bespotrebnim poigravanjem vratara Kamena Barbića, koji je dodao loptu Vitezu Roku Juriću, Posedarci dolaze do rezultata 2:0.

Samo dvije minute kasnije momčad Kamena doživjela je potop jer je Rončević ušao u kazneni prostor i pored vratara gosta upućtio loptu u mrežu za velikih 3:0.

Još su dvije-tri izgledne prigode imali domaćini, a poticatelj i onaj koji je započeo akcije i bio nerješiva zagonetka za obranu Kamena bio je igrač susreta Jurić. U momčadi trenera Josipa Butića nije bilo slaba mjesta dok su kod Kamena bolji od prosječnih bili B. Kujundžić i I. Čelić.

HV POSEDARJE – KAMEN 3:0 (0:0)

POSEDARJE – Igralište „Gordana Deme“

Gledatelja: 180

Sudac: Ante Jurić (Split) 6,5

Pomoćnici: Proso i Taraš

Strijelci: 1:0 J. Jurjević (50), 2:0 Jurić (56), 3:0 Rončević (58)

Najbolji igrač: Roko Jurić (HV Posedarje)

18. travanj 2024 10:30