StoryEditorOCM
SportANTE NAZOR ZA ZADARSKI.HR NAKON SMJENE

Poštujem odluku uprave. Ova ekipa može puno više nego što pokazuje. Imam ponude, ali mislim da ću prvo ići u Ameriku...

20. listopada 2019. - 19:10
zadar_alba_berlin7-200919

Ante Nazor spada u skupinu rijetkih trenera koji su doživjeli smjenu na klupi Zadra i onda se sutradan, makar na kratko osvrnuli na promjenu radne sredine.

- Skroz poštujem odluku klupske uprave, meni je važno da smo se razišli u prijateljskom ozračju, nikome nemam bilo što zamjeriti. Naš trenerski posao je takav, danas jesi sutra nisi i s takvim stilom života moramo se pomiriti. Moja razmišljanja idu u smjeru uprave, koja je povukla jedini mogući potez s ciljem da se potakne "šok" unutar momčadi za koju i dalje tvrdim kako ima potencijal za više nego je ostvareno. Potrebno je imati strpljenja i sve će sjesti na svoje mjesto, posve sam siguran da će momci odraditi zacrtani cilj na početku sezone. Svima koji su uz Zadar, želim puno sreće, naravno, uvijek ću biti uz njih, pratiti kako im ide, jer znam da mogu puno više nego prikazuju – kazao je Nazor koji će, čini se, uzeti malo odmora, iako je već imao jednu ozbiljnu ponudu.

Bivši trener je ipak odlučio dobro razmisliti što i kako dalje, prvi korak mu je, saznajemo, putovanje u Ameriku kod svojeg dugogodišnjeg prijatelja Nevena Spahije. Nakon boravka u postojbini košarke Nazor će, kako je rekao, donijeti konačnu odluku u kojem smjeru će ići njegova trenerska karijera.

24. travanj 2024 17:48