StoryEditorOCM
SportPRIJELAZNI ROK

Potresi u HNK Primorcu, vlada gužva, stiže i novi trener, evo što se sve događa! Zavirite i kako im izgledaju novi dresovi...

Piše Ivica GJERGJA
17. srpnja 2023. - 14:01

Kada ste u Biogradu kažu da je najprometnija magistrala, plaža Bošana i ured sportskog direktora HNK Primorca, Lea Šarića na igralištu „Kazimir i Silvijo“. Zaista je prometno, vrata ureda gospodina Šarića teško da su zatvorena, dolaze i odlaze igrači, netko zadovoljan jer ostaje, drugi ne baš i tako gotovo cijeli dan.

- Što ćemo kada je to period za prijelazni rok, nove snage (igrači) dolaze, ali i odlaze tako da nam je uvijek dosta prohodan ured. Ne žalimo se rekao bi držimo sve pod kontrolom, pripreme za natjecateljsku sezonu 2023/24. godinu samo što nisu počele, treba toga dosta zgotoviti. Ide nam dobro, ne želimo se, a sa imenima koja će doći ostati u klubu, kao i trenerskim imenom ovog časa ne možemo izlaziti u javnost, razumijete nas, kazao nam je sportski direktor Primorca, Šarić.

I dok „pada od posla“ Šarić nam je nakratko uspio pokazati i novu opremu u kojoj će nastupati igrači HNK Primorca. Koliko smo saznali dresove je donirala poznata firma koja se bavi turizmom „Ilirija“ iz Biograda, a iz kluba se zahvaljuju osobito predsjedniku Uprave Goranu Ražnjeviću.

Uz to, doznajemo da su dosadašnji trener Mirko Labrović i Primorac raskinuli u suglasju daljnju suradnju. Za novog kormilara – trenera imenovan je dosadašnji trener Zadra, Dragan Blatnjak. Blatnjak će danas u 19 sati izvršiti prozivku na igralištu Kazimir i Silvije u Biogradu, te prezentirati plan i program priprema za predstojeće prvenstvno nastupanje u Trećoj NL – Jug za sezonu 2023/24. godinu.

image

HNK Primorac

image

HNK Primorac

image

HNK Primorac

image

HNK Primorac

image

HNK Primorac

02. svibanj 2024 05:32