StoryEditorOCM
SportTURNIR U VRANI

Pred 1.000 gledatelja Pakoštanci uzeli četvrto izdanje "Ruže hrvatske"

Piše I.G.
30. kolovoza 2022. - 19:38

U organizaciji MNK Vrane, a pod pokroviteljstvom Općine Pakoštane, održan je 4. Malonogometni turnir „Ruža hrvatska“ u Vrani. Gotovo 15 večeri malonogometaši iz 39 klubova sudionika „okupirali“ su Vranu, ugođaj kakav će se dugo pamtiti, a začinjen je finalnim susretom gdje su MNK Pakoštane uzele trofej, na radost svojih privrženika koji su ih pratili ne samo na finalu. Organizator turnira se zahvaljuje svim sudionicima na sudjelovanju, s nadom da će dogodine biti još bolje i više.

Finale

TOROVI FORTUNA – PAKOŠTANE 1:3

VRANA – Igralište Svete Nediljice. Gledatelja:1000. Suci: Josip Katuša i Ivan Zdrilić.

TOROVI FORTUNA: Birkić, Mršić, Stojanov, Knez, Colić 1, Bašić, Kulaš, Troskot, Ćurković, Nakić, Junaković, Pešić. Voditelji: Ivan Lukić i Miro Vulin.

PAKOŠTANE: Maksan, Šarin, Rosan, D. Stojanov, Popov 1, Lokin, Kukin, Stipaničev, F. Šarin 1, Arambašić.

Finalni susret su odigrali Torovi Fortuna i MNK Pakoštane, ovi potonji bili su bolji i s tri zgoditka u mreži suparnika osvojili turnir. Kada se osim finala pogleda i cijeli turnir tada se dođe do zaključka da su Pakoštane zasluženo osvojile turnir, da su bile tijekom svih utakmica najbolji, borbeni, požrtvovani i pokazali kako se bori za boje svoga kluba, a što im se na kraju i isplatilo.

Torovi Fortuna su im pružili u finalu dostojan otpor u pojedinim trenucima igre bili dominantni no Pakoštane su još jedno pokazale da su izvrsno izbalansirana malonogometna momčad koja će obzirom na igrački kadar koji posjeduje još dugo skupa igrati i osvajati turnire.

U srazu za treće mjesto Dalmatinu Dragama pripala je nagrada jer se na susretu nisu pojavili MNK Stanovi.

Najbolji:

Prvo mjesto MNK Pakoštane,

Drugo mjesto Torovi Fortuna,

Treće mjesto Dalmatino Drage,

Far play off Drage.

Najbolji pojedinci:

Najbolji igrač Jere Lokin (Pakoštane),

Najbolji vratar: Jure Šarin (Pakoštane),

Najbolji strijelac: Vice Birkić (Torovi Fortuna) i Šimun Popov (Pakoštane).

24. travanj 2024 12:50