StoryEditor
SportŠOK U KOPRIVNICI

Preminuo Zlatko Saračević: pozlilo mu je nakon utakmice, u bolnici nije uspio pokušaj oživljavanja

Piše Goran Čičin - Mašansker/SN
21. veljače 2021. - 21:39
Srđan Vrančić/Cropix

NAJNOVIJE

Nažalost, iz Koprivnice je stigla najgora vijest. Zlatko Saračević (59) preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

RANIJE

Zlatko Saračević žestoko je proslavio pobjedu vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, kako saznajemo, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu - pišu Sportske novosti.

- Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo - rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnja se na srčani udar. Sve je to zasad neslužbeno, to su samo pretpostavke s lica mjesta, čekamo nove vijesti i nadamo se da će s legendom hrvatskog rukometa sve biti u redu.

Izdvojeno

01. ožujak 2021 11:13