StoryEditorOCM
SportTK PLOVANIJA

Prije dva tjedna započeli treninzi mladim taekwondoistima: trenira se još uvijek na otvorenom

Piše Ivica Gjergja
13. lipnja 2020. - 14:06

Nešto više od dva tjedna TK Plovanija organizirala je prvi trening na otvorenom kako su dozvolili uvjeti donešeni od strane nacionalnog Stožera. Trening se održao na otvorenim terenima SC Višnjika, a nakon toga tjedno dva puta, sve kako bi na osobit način članovi vratili formu i ne opterećeno trenirali. Evo što nam je kazao trener Antonio Čačić nakon prvih treninga: 

- Iako je većina naših članova trenirala individualno u svojim domovima, gotovo svaki dan prateći treninge na Sportskoj televiziji u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, ipak smo se i sami odlučili organizirati i krenuti s vanjskim treninzima slabijeg intenziteta u ovoj početnoj fazi. Imali smo uvid u sve njihove treninge jer su nam slali snimke svojih kućnih treninga- istaknuo je Čačić te dodao:

- Moram napomenuti da mi u klubu od samog početka svim svojim članovima pokušavamo usaditi da je bitna sportska aktivnost u dvorani i izvan nje. Također,  učimo ih da, ako je moguće, sve svoje slobodno vrijeme posvete sportu. Ova stanka nije izazvala velike propuste i smanjenje kondicije jer su se odrađivali treninzi doma. Moram kazati da smo uvidjeli da iz treninga u trening imamo sve veći broj novih članova, a pripreme teku opušteno, lagano, usmjeravajući se za predstojeću natjecateljsku sezonu u dvoranama - zaključio je Čačić.

 

06. svibanj 2024 22:10