StoryEditorOCM
SportU SUBOTU

Primorac i Zadar u Biogradu odmjeravaju snage. Trener Šarić: "Naš cilj je poznat, visoko na ljestvici..."

Piše Ivica GJERGJA
25. siječnja 2024. - 19:17

U HNK Primorcu bazični dio priprema je pri kraju, počelo se sa uigravanjem linija, a za koji dan–dva će odigrati i prvu utakmicu za provjeru.

Naime, u subotu u 14,30 sati na igralište Kazimir i Silvijo u Biogradu najavljen je prijateljski susret između Primorca i Zadra.

Trenerima Leu Šariću (Primorac) i Marinu Oršuliću (Zadar) ovaj će ogled poslužiti da vide gdje su stigli u dosadašnjim pripremama momčadi i što još treba ispraviti jer do početka prvenstva u Trećoj NL Jug, krajem veljače, još ima vremena.

- Zadovoljan sam dosad urađenim, dečki su radili upravo onako kako smo zacrtali planom i programom priprema. Nije bilo ”iskakanja“, svi su svojski odradili ovaj period, no imali smo malo bolesti. Nekoliko igrača. među kojima su Frane Bitunjac i Roko Nakić. Izostali su nekoliko dana zbog viroze i temperature. Uvjeren sam, znajući ih, da će sve brzo nadoknaditi, tako da ćemo spremni dočekati prvenstveno nadmetanje. Cilj nam je kao i uvijek, visok plasman na ljestvici, kazao nam je trener Leo Šarić.

27. travanj 2024 10:46