StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL - JUG 21. KOLO

Primorac igra doma, Vitezovi na Klisu: evo što su nam kazali kapetan Lazarevski i trener Vukić uoči susreta

Piše I. Gjergja
12. ožujka 2022. - 11:52

Primorac se na posljednjoj odigranoj utakmici u srazu sa Vitezovima u Posedarju proveo „kao bos po trnju“, poraženi su 3:0. Došao je trenutak da se Primorac iskaže, da zaigraju dobro i napadački te osvoje nove bodove u srazu sa Hrvacama. Kapetan Stefan Lazarevski kazao je:

-Ovih nekoliko dana smo se resetirali, vidjeli da svi moramo biti kao jedan kako bi mogli ići putem pobjeda. Imamo prigodu iskazati se u srazu sa Hrvacama, uvjeren sam da ćemo svi koji budemo u sastavu dati sve od sebe, svoj maksimum za našu pobjedu i isprati gorak okus poraza u Posedraju. Pozivam naše navijače da dođu i da se nakon pobjede raduju sa nama, kazao je Lazarevski.

Vitezovi su nakon Primorca i velike pobjede i dalje na drugom mjestu na ljestvici. Oni nastavljaju igrati istim napadačkim i pobjedničkim putem, što je pokazao sraz sa Primorcem. Evo što je kazao novi trener Viteza za susret na Klisu.

-Nakon odlične utakmice koju smo odigrali u srijedu i pobjede nad dobrom ekipom Primorca slijedi nam novi izazov i utakmica u gostima protiv Uskoka iz Klisa, tradicionalno nezgodnog protivnika. Odlazimo na teško gostovanje puni samopouzdanja nakon ovotjedne pobjede. Nažalost, u toj utakmici smo ostali bez svoga kapetana Luke Klanca kojemu želimo brz oporavak. Želja nam je odigrati čvrstu i taktički discipliniranu utakmicu i nastaviti pozitivan niz rezultata, kazao nam je trener Viteza, Darko Vukić.

**Susret Primorac – Hrvace igra se u nedjelju 15 sati u Biogradu na igralištu Kazimira i Silvia. Sudac: Ante Jurić. Pomoćnik: Matej Pavić i Duje Sarić. Delegat: Zdravko Perica.

**Susret Uskok – HV Posedraje igra se na Klisu u nedjelju u 15 sati. Sudac Dario Kulušić. Pomoćnici: Vice Vidaković i Mikula Štampalija. Delegat: Anita Nenada.

20. travanj 2024 04:23