StoryEditorOCM
SportIDU PO NOVE BODOVE!

Primorac se sprema Zmaju skresati krila, a ‘vitezovi‘ idu u bitku u Vodice

Piše Ivica Gjergja
27. listopada 2020. - 18:33

Nakon odigranih domaćih susreta u 11. kolu, HV Posedarje i Primorac ojačali su svoj bodovni saldo i uzeli po tri boda. Iako su pobijedili, u srijedu se već igra redovno kolo.

Trebaju biti koncentrirani, zadržati razinu igre iz posljednjih susreta te opet ojačati svoje mjesto na ljestvici. To je i moguće jer su na posljednjim utakmicama oba natjecatelja pokazala da to mogu i znaju.

- U svaki susret idemo na pobjedu pa tako i ovaj s Vodicama. Nama je svaka utakmica kvalifikacijska za ostanak u ligi. U  momčadi je odlična klima i nadamo se dobrom rezultatu. Odlično smo radili, trenirali i vjerujem da će nam se dobro vratiti sve što smo pripremili za utakmicu u Vodicama, kazao nam je trener HV Posedarja, Kristijan Tuta.

- Dalek je put do Blata na otok Korčuli. Tamo je domaćinska momčad, ali mi imamo tradiciju dobrih igara i pobjeda tamo tako da se nadam da bi to mogli i održati. Momčad je spremna ostaje nam da 'ukrstimo koplja' i u boj za nova tri boda. Cijenimo našeg protivnika – domaćina Zmaja no skresati ćemo mu krila, optimista je trener i sportski direktor Primorca,  Leo Šarić.

Susret Vodice – HV Posedarje igra se u 14 sati 28. listopada (srijeda) na SC Rašice u Vodicama.

Susret Zmaj (B) – Primorac igra se u 14 sati 28. listopada (srijeda).

19. travanj 2024 20:50