StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

Primorcu u Biograd dolazi „nabujala“ Neretva, Zadar ide u Vodice, a Vitezovi u Klis!

Piše Ivica GJERGJA
4. studenog 2022. - 14:18

Primorcu u Biograd dolazi „nabujala“ Neretva, a treba doći na igralište Kazimira i Silvia i vidjeti što će napraviti. Primorac mora uzeti sva tri boda jer, kao što su u Klubu rekli, nema mjesta pogrešci, mora se ići ka pozitivi i pobjedi te upisivanju novih bodova. Primorac je trenutno na ljestvici deveti s 14 bodova.

Zadrani će na noge Vodicama, koja su dosta dobra i čvrsta momčad, no za kapetana Zadra Juru Jerbića i njegove suigrače ništa drugo ne ostaje nego nastaviti niz dobre igre donošenja bodova. Sve su predradnje za utakmicu odrađene i za očekivati je da lider prvenstva odigra najbolje što može. Trenutno je Zadar prvi na ljestvici s 29 bodova.

Očekuje se da će Vitezovi odigrati dobru utakmicu u Klisu, kao što su to napravili u posljednja četiri susreta gdje znaju samo za pobjede. Njihov trener Marko Pinčić napravio je svojevrstan preporod, od tri susreta koje je vodio, uzeo je svih 12 bodova. Na tragu dobrih rezultata odlazi u Klis pokazati što znaju i mogu. Na ljestvici su Vitezovi peti s 19 osvojenih bodova.

Raspored, igra se u subotu u 14 sati:

Primorac – Neretva

Sudac: Stipe Žunić

Pomoćnici: Čelić i Kukulj

Delegat: I. Mimica

Vodice – Zadar

Sudac: Josip Zec

Pomoćnici: Barić i Hajduk

Delegat: M. Maršić

Uskok – HV Posedarje

Sudac: Lukša Klaić

Pomoćnici: Liović i Proleta

Delegat: T. Grozdanić

 

 

01. listopad 2024 16:33