StoryEditorOCM
SportVETERANSKA LIGA

Privodi se kraju natjecanje u Malonogometnoj ligi: sutra polufinale u SD Mocirama, evo rasporeda! "Pozivamo navijače da uživaju u utakmicama!"

Piše I.Gjergja
16. svibnja 2023. - 21:49

Privodi se i natjecanje u Malonogometnoj ligi veterana Zadar svom kraju, na redu je odigrati  polufinale u srijedu (17. svibnja) u SD Mocirama, a sastaju se  klubovi po slijedećem rasporedu:

U 17 sati - Sabunjar – In Construktum,

U 18 sati Mama Mia – Zadranka

Oba polufinalna sraza biti će zanimljiva i neizvjesna do samog kraja utakmice, stoga pozivamo svih da dođu u SD Mocire uživati u veteranskom nogometu. Vjerujte da veterani igrači nisu mnogo izgubili od dobrog baratanja loptom osim što su malo stariji pa su im i potezi "teži“.

Evo što nam je kazao prvi čovjek lige, sveprisutni povjerenik, Drago Dražević:

- Regularni dio je završen bez ijedne primjedbe ponosan sam kako ja tako i svi u rukovodstvu lige. Nagledali smo se dobrog malog baluna, dečki su zaslužili za prikazano samo čestitke i pohvale, a polufinale i finale igrati će najbolji klubovi, uvjeren sam biti će to "šlag na tortu“. Pozvao bi naše vjerne navijače da dođu u Mocire i da s nama podjele radost dobrog baratanja nogometnom loptom. Svi igrači su znalci na svoj način,nećete požaliti ako dođete - rekao je Dražević.

Pored nas je prošao i sudac ove lige Krešimir Zrilić - Deda, koji nam je dobacio kako se ovo polufinale se mora i treba vidjeti!

- Zašto? Pa iz razloga što su najbolji sastavi ostali, a koji će odigrati polufinale tu u tim klubovima ima bezbroj nogometnih znalaca za koje je mali nogomet način živtota: oni ga žive po cijeli dan iako su vremešni. Osobno i kao sudac nemam i nisam imao nikakvih problema što će reći da su dečki prave nogometne "zvijezde“. Zato pozivam navijače da dođu u Mocire - kazao nam je popularni Deda.

Podsjetimo na ljestvicu završnice regularnog dijela natjecanja lige:

Zadranka 57, In Construktum 42, Puntamika 42, Mamma Mia 37, Maslina 37, Sabunjar 35, Termin 32, Tenkisti 26, Grusi 24, Kruševo 17, Harmolux 16, UDVDR 15 bodova.

Na listi strijelaca vodi: Glavan (tenkisti) sa 20, a slijede ga Bakić (Zadranka sa 16, te S. Tokić (Termin) sa 14 postignutih zgoditaka.

 

25. travanj 2024 01:24