StoryEditorOCM
SportLIDER TRAŽI ZGODITKE

Prva županijska nogometna liga Zadar 20. kolo: Derbi u Svetom Filipu i Jakovu!

Piše Ivica Gjergja
7. svibnja 2021. - 19:57

Nakon što su igrači trenera Jurice Lonića iz Nove zore poraženi od Zadra u zaostalom kolu, u ovom dočekuju davljenika Škabrnju 91. Biti će to svojevrsni derbi, jer ako i izgubi Škabrnja 91 će skupo prodati svoju kožu, tim više jer će biti kompletni.

Oni moraju bez obzira jesu li domaćini ili gosti igrati na pobjedu jer im „gori pod nogama“ za ispadanje iz lige. Velebit je gost Zadra želi dobru igru, a lider će tražiti zgoditke i pobjedu za miran hod do Treće lige.

„Kanarinci“ iz Sukošana dočekuju Sabunjar tko će biti uspješniji ostaje da se vidi. Dalmatinac je domaćin Dragovoljcu, a Zemunik dočekuje prvog strijelca lige Martina Bačkova iz Pakoštana u oba sraza će biti dobrog „fajta“.

Bibinje čeka Hajduk, ovaj sraz je uvijek zanimljiv, pa će biti i u ovom kolu. Polača je favorit u srazu s Arbanasima.

Raspored odigravanja 20. kola, svi igraju 09. svibnja (nedjelja) u 17 sati.

Nova zora – Škabrnja 91,

Zadar – Velebit,

Zlatna luka – Sabunjar,

Dalmatinac – Dragovoljac,

Zemunik – Pakoštane,

Bibinje – Hajduk,

Polača – Arbansi.

Redoslijed na ljestvici: Zadar 49, Hajduk 48, Pakoštane 39, Dragovoljac 36, Sabunjar 31, Bibinje i Nova zora 23, Dalmatinac 21, Velebit 19, Polača 18, Zemunik 17, Zlatna luka 16, Arbansi 13, Škabrnja 91 12 bodova.

ZAOSTALA UTAKMICA

NOVA ZORA-ZADAR 0:4 ( V.Blažević 2, J. Jerbić 1, Anić 1)

U zaostalom susretu 18. kola, Zadar je na gostovanju kod Nove zore posao odradio za „pet“. Naime, Zadrani su u mrežu domaćina polučili četiri zgoditka uzeli tri boda, a strijelci su bili Blažević dva, Jerbić i Anić po jedan, dok domaćini nisu uspjeli niti jednom zatresti mrežu vratara Zadra Pinčića.

16. travanj 2024 21:27