StoryEditorOCM
SportBOKS

Prvenstvo Hrvatske: Luka Bukvić član BK Ares u polufinalu! Uvjerljivo je rezultatom 5:0 pobijedio Ivana Jerkovića iz BK Grom Split

Piše I. Gjergja
18. ožujka 2023. - 22:36

Lijepa vijest s prvenstva Hrvatske u boksu, Luka Bukvić član BK Ares nakon što je pobijedio i plasirao se u četvrtfinale, uspješno se plasirao i u polufinale pobijedivši uvjerljivo rezultatom 5:0 Ivana Jerkovića, odličnog mladog boksača iz BK Grom, Split. Ovom pobjedom Luka se plasirao u finale te brani titulu protiv Mateja Bijelića iz BK Agram, Zagreb.

Ana Peša u finalu će se boriti protiv europske prvakinje Marijele Šteko u kategoriji do 63 kilograma, dok će Felina Catharine Zasanski boksati u kategoriji do 81 kg protiv Nike Lopac koja je bila dva puta treća na europskim prvenstvima.

Leon Dunatov u kategoriji do 92 kg izgubio je od Tomića iz BK Mladost, Osijek te tako osvojio brončano odličje. Leonu je ovo prvi nastup i veliko iskustvo.

- Svi smo svi u klubu zadovoljni dosad postignutim, nadam se i zlatnom odličju, kratko nam je kazao trener BK Aresa, Niko Marketin.

19. travanj 2024 18:54