StoryEditorOCM
SportPRISTIGLI U KLUB

Puni se klupa HNK Zadra: evo tko su novi igrači

Piše I. Gjergja
21. srpnja 2022. - 12:00

Marko Jordan i Richard Djeveljekaj produžili su vjernost HNK Zadru nedavno, a jučer su to napravila još sedmorica igrača ovog kluba.

Prvi je potpis stavio na ugovor najiskusniji kapetan Jure Jerbića i dokapetan Igora Banovića, a nakon njih redom su se obvezali Matteo Pranić, Roko Jurić, Josip Iveljić, Josip Stojčević i Anđelo Subašić.

Radi se o igračima koji su opravdali očekivanja i zaslužili punu pozornost, protekle sezone su činili kostur momčadi, a produženje suradnje pokazuje da se na njih ozbiljno računa i u novoj sezoni. Klub je na ovaj način jasno pokazao smjer u kojem želi ići, a to je oslonac na domaće igrače uz koje će se razvijati mladi igrači ponikli u Školi nogometa.

Potpisivanjem ugovora o produžetku suradnje s navedenim igračima su postavljeni temelji za daljnje slaganje igračke križaljke te je ostavljen prostor i za kvalitetna pojačanja na pozicijama koje nisu pokrivene iz sustava.

Protekli tjedan HNK Zadar je u prvu momčad doveo Luku Burčula, povratnika u Zadar, što je svojevrsni primjer na koji način se struka pozicionira kada su u pitanju dovođenja novih igrača.

24. travanj 2024 21:39