StoryEditorOCM
SportPRVI PORAZ KRALJEVA

Real Madrid teško poražen u derbiju, Modrić poludio na suca pa dobio žuti karton

Piše HINA, SPORT SD
25. rujna 2023. - 09:09

U velikim madridskom derbiju Atletico Madrid je na stadionu Civitas Metropolitano pobijedio Real Madrid sa 3-1 nanijevši "Kraljevskom klubu" prvi poraz sezone.

Zanimljivo, sva tri gola Atletico je zabio udarcima s glavom pri čemu je dvostruki strijelac bio Alvaro Morata (4, 46), a pogodak je postigao i Antoine Griezmann (18). Za Real je zabio Toni Kroos (35).

Luka Modrić je za Real igrao samo prvo poluvrijeme, a u 45. minuti je požutio zbog prigovora sucu koji je poništio gol Real Madridu. Ivo Grbić je cijeli susret pratio s klupe Atletica.

"El Derbi Madrileno" je sjajno počeo za domaći sastav. Alvaro Morata je već u četvrtoj minuti zabio za 1-0. Samuel Lino je sjajno ubacio s desne strane, a Morata pored pasivnog Alabe uspješno glavom matirao Kepu za 1-0.

U 18. minuti je već bilo 2-0, a pogodak glavom je postigao Antoine Griezmann. Ovoga puta ubacio je Saul Niguez. Real Madrid je do poluvremena uspio smanjiti, u 35. minuti s ruba kaznenog prostora pogodio je Toni Kroos.

Modrić, koji je krenuo od prve minute, ostao je u poluvremenu u svlačionici, a umjesto njega zaigrao je Joselu. Međutim, uslijedio je novi šok za goste. Saul Niguez je u prvoj minuti nastavka ubacio, a Morata još jednom zabio glavom pored uspavane Realove obrane.

U 65. minuti među domaće strijelce se mogao upisati i Mario Hermoso, no njegov udarac glavom završio je u okviru gola.

04. svibanj 2024 23:48