StoryEditorOCM
SportOVO KAO DA SMO VEĆ NEGDJE VIDJELI - DINAMO HAJDUKU OTEO 'NOVOG LUKU MODRIĆA'!

Rijetko viđenog zadarskog talenta htio je dovesti i Liverpool!

20. lipnja 2017. - 10:57
Vasilj

Za Dinamo je jučer potpisao Jakov Anton Vasilj (15)! Možda će vam se na prvi pogled učiniti da i nije neka vijest, ipak se radi o dječaku rođenom 2002. godine. Međutim, riječ je o jednom od najperspektivnijih i najtalentiranijih mladih igrača Hrvatske! A druga stvar koja je posebno zanimljiva u tom transferu jest činjenica da je u Dinamo došao iz - Hajduka!

Dakle, Modri su svojim najljućim suparnicima, Majstorima s mora, “oteli” mladića koji bi mogao napraviti veliku karijeru. Riječ je o veznom igraču, “desetki” za koju je direktor Dinama TomislavSvetina zadovoljno trljajući ruke i sa smiješkom na licu kazao:

- To je novi Luka Modrić!

Osim talenta, Jakov Anton ima još jednu poveznicu s Modrićem: također je - Zadranin. Kapetan nacionalne vrste rođen je u Zadru, a, eto, sad je u plavi klub došao još jedan ogroman talent iz Dalmacije. Netko bi stvarno mogao primijetiti, zar Modrić nije bio dovoljan? Jakov je prije dvije godine bio proglašen najboljim igračem na izbornom turniru za selekciju Dalmacije, a proglašen je i najboljim mladim igračem Hrvatske u svojoj dobi.

Imao je Jakov Anton Vasilj i ponudu Liverpoola i još nekih drugih europskih klubova, ali se, ipak, odlučio za Dinamo. Očito, za obitelj je bilo presudno što dolazi u nogometnu školu u kojoj ima sve uvjete za daljnji razvoj.

18. travanj 2024 21:20