StoryEditorOCM
SportDOGOVOREN JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA 21. STOLJEĆA!

Ronaldo nakon devet godina napušta Real? Prvaci Europe dobit će 100 milijuna eura odštete

Piše SN
5. srpnja 2018. - 19:31
ronaldo

Ako je za vjerovati španjolskoj Marci, najvećem svjetskom sportskom dnevniku koji je daleko najupućeniji u događanja u Real Madridu, gotovo je potpuno izvjesno kako će Portugalac Cristiano Ronaldo karijeru nastaviti u talijanskom gigantu Juventusu!

Prema navodima spomenutog lista, predsjednik RealMadrida Florentino Perez, njegova 'desna ruka' JoseAngel Sanchez i Cristianov menadžer JorgeMendes sastali su se u srijedu navečer kako bi dogovorili izlazni transfer jednog od najboljih nogometaša svih vremena. 

Angel Sanchez tražio je od Mendesa da mu osigura ponudu od 100 milijuna eura kako bi mogao dobiti zeleno svjetlo čelnih ljudi na Santiago Bernabeuu. Ovom nije trebalo dugo da pronađe zainteresirane, a prvi je u red stao talijanski gigant Juventus koji je navodno spreman iskrcati spomenutu cifru.

 

Uoči sastanka trojca u srijedu još uvijek je postojala mala nada da Ronaldoostane još koju sezonu u Madridu, ali obzirom kako tema rasprave uopće nije bila povećanje njegove plaće koju je zahtijevao prije nekoliko mjeseci, kao jedina opcija nameće se odlazak. Kako tvrde Španjolci, Ronaldo je potpuno fokusiran na Juventus, za koji bi trebao nastupati u iduće četiri sezone za plaću od 30 milijuna eura godišnje.

Na sastanku se također razgovaralo i o načinu na koji Ronaldo odlazi iz kluba, a to je da se razlaz ipak dogodi u pozitivnom i džentlemnskom tonu. Još će se obaviti nekoliko razgovora u nadolazećim danima, ali zaključak je jedan - Cristiano Ronaldo odlazi u Torino!

screenshot twitter

 

Podsjećamo, 33-godišnji Cristiano još je krajem pretprošle godine s Madriđanima produžio do 2021., ali poznata je stvar da već duže vrijeme nije zadovoljan plaćom i odnosom kluba, što je natuknuo i nakon osvajanja posljednje Lige prvaka. Portugalac je član Reala od 2009. godine, a s Juventusom bi lovio svoj šesti europski naslov s tri različita kluba.

19. travanj 2024 13:15