StoryEditorOCM
SportHRVATSKI NOGOMETNI KUP 1/16 FINALA

Rudeš je bio bolji, feštu Dragovoljcu priredili Poličanci u Zagrebu!

Piše I. Gjergja
24. kolovoza 2017. - 00:34
Detalj kup Dragovoljac.JPG

ZAGREB – Igralište u Kranjčevićevoj. Gledatelja 100. Sudac: Jurica Mihalj. Pomoćnici: Tuđen i I. Mihalj. 

Strijelci: 1:0 Mujuć (35), 2:0 Lulić (81).

 

RUDEŠ – DRAGOVOLJAC 2:0

RUDEŠ: Čondrić, Livančić, Arturo, Jelić, Kamenar, Čuber, Boršić, Franić, Mujić, Gonzales, Radovac. Trener: Ivan Matić.

DRAGOVOLJAC: Kovačević, A. Lerga I, Josić, Barić, Stanić, A. Lerga II, Matić, Batur, Vujević, Lončar, Crnjak. Još su igrali: Srzentić, Gavran, Kalac. Trener: Šime Demo.

Na stadionu u Kranjčevićevoj bilo je oko stotinu gledatelja, no zanimljivo više od dvije trećine bili su navijači Dragovoljca. Klub iz Poličnika imao je lijepu podršku s tribina i igrao je dobro.

Naime, od prvoligaša je kapitulirao tek u 35. minuti, a do tada su oni imali dvije-tri polu prigode. Fer i korektno su gosti odigrali susret, nisu imali ni jednu opomenu za razliku od domaćina koji je dobio četiri žuta kartona.

Rudeš je drugi zgoditak dao u 81. minuti i time osigurao pobjedu i prolaz u 16 klubova u kupu.

- Nismo se osramotili što me posebno raduje. Odigrali smo dobro, dečkima sve čestitke za korektnu igru. Osobno nisam ni očekivao pobjedu, no da smo igrali u Poličniku ne znam kako bi bilo. Ovako bolji idu dalje. Mi smo napravili veliki korak u kupu što nas sve raduje.

Kad su naši mještani koji žive u Zagrebu saznali da dolazimo igrati kup susret, osigurali su nam večeru i upravo odlazimo u Lučko, a nakon toga nastavljamo prema Zadru. Ispred Uprave i čelništva Dragovoljca zahvaljujemo im, kazao je predsjednik Dragovoljca Branko Zrilić.

10. svibanj 2024 05:01