StoryEditorOCM
SportENGLEZI SE RASPISALI

SAN USKORO POSTAJE STVARNOST: ‘MESSI I RONALDO ĆE IGRATI ZAJEDNO!‘ Nogometna legenda bit će ključna u realizaciji jednog od najvećih poslova ikad

Piše SD/SN
24. veljače 2020. - 20:47
Nogometni svijet često se posljednjih godina bavio temom - što kada bi Cristiano Ronaldo i Leo Messi zaigrali zajedno?Denis Doyle/ Getty Images

Nogometni svijet često se posljednjih godina bavio temom - što kada bi Cristiano Ronaldo i Leo Messi zaigrali zajedno? Ako je za vjerovati napisima u engleskim medijima ta bi se priča uskoro mogla i realizirati.

Naime, iako izgleda nezamislivo da ovaj veličanstveni dvojac zaigra u istoj momčadi i da napuste Barcelonu i Juventus, trener MLS momčadi Minnesote United, Adrian Heath uvjeren je kako će Inter iz Miamija dovesti dvije zvijezde, a kao ključnog čovjeka u njihovom dovođenju istiće Davida Beckhama.

Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida želio bi dovesti spomenuti dvojac kako bi podigao razinu lige, a novoformiranoj franšizi povećao ugled i ostvario ogroman marketinški profit.

- Obzirom na njegove veze s igračima i kada pogeldam plan koji je napravio, već vidim Messija i Ronalda u Miamiju. Mislim da će igrati zajedno - rekao je američki trener za Mirror.

U posljednjih nekoliko godina velik je broj igrača iz Europe otišao preko bare, a zadnji je Chicharito Hernandez, koji je zamijenio Ibrahimovića u LA Galaxyju.

25. travanj 2024 06:53