StoryEditorOCM
SportPRVO KOLO

Sedam igračica Donata ekipi Viktorija zabile osam golova: "Ostvarile smo svoj cilj, a to je ostanak u ligi!"

Piše Ivica GJERGJA
3. svibnja 2021. - 18:03

 

U prvom kolu Lige za ostanak, a nakon što je završio regularni dio prvenstvenog natjecanja, igračice Donata su uvjerljivo pobijedile Viktoriju s 8:0. Odigrale su izvrsnu utakmicu, iako je u prvom poluvremenu bilo 0:0, u drugom je uslijedila prava golijada.

Bilo je tu odličnih pasova, proigravanja, akcija, te udaraca na gol, a na kraju i zgoditaka koji su padali kao plod izrađenih akcija. Zanimljivo da je osam golova postiglo sedam igračica što govori o superiornosti i angažmanu domaćih cura.

- Iako smo imali dominantni igru i stvarali prilike u prvom dijelu nismo uspjeli zabit zgoditke. I dalje smo bili uporni, igrali dobro i onda kada se otvorilo poslije prvog zgoditka zabili smo ukupno osam. Imamo dobar i mlad kadar, koji je s ova tri nova boda i teoretski ostvario ostanak u ligi. Ostaje mi čestitati curama na uspjehu, a to nam je bio i cilj, ostanak u ligi. Još imamo pet utakmica u Ligi za ostanak, moram vam reći da ćemo u svih pet odigrati maksimalno angažirano i tražiti pobjede, kazao je trener Jure Perković.

Redoslijed na ljestvici Lige za ostanak nakon prvog kola:

Donat 21,

Neretva 18,

Marijan 5,

Viktorija 1 bod.

20. travanj 2024 01:30