StoryEditorOCM
SportPROŠLE SUBOTE

Sedam natjecatelja Kickboxing kluba Pretorian nastupila su na prvenstvu Hrvatske u Osijeku, evo rezultata

Piše Zadarski.hr
24. travnja 2024. - 09:03

Prošle subote Kickboxing klub Pretorian nastupio je na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu u Osijeku na kojoj je sudjelovalo 137 natjecatelja iz 34 kluba u ringovnoj disciplini Lowkick.

Sa sedam natjecatelja nastupio je Kbk Pretorian u uzrastu mlađi juniori i juniori te osvojili vrhunska odličja i pehar za najbolji klub na državnom prvenstvu u juniorima. Osvajači medalja su Adrian Topalli mlađi junior zlato, Gabriel Duka junior zlato, David Nižić mlađi junior zlato, Vito Vrkić junior srebro, Zara Lerga juniorka srebro, Petra Lerga mlađa juniorla srebro.

Kbk Pretorian je bio organizator prvenstva Hrvatske u Zadru u disciplini kicklighat na kojoj je sudjelovalo 320 natjecatelja iz 55 klubova Hrvatske te također osvojili mnogo odličja. Pretorian je i dalje vodeći klub u Zadarskoj županiji u kickboxingu. Preostaju još dva državna prvenstva u light contakt disciplini koja će se održati u Zaboku  i državno prvenstvo u fullcontaktu koje se održava u Splitu.

- Ove godine smo dosta dobri sa rezultatima: sa državnih prvenstva imamo 8 zlata odnosno prvaka Hrvatske. Adrian Topalli, mlađi junior, ima zlato u kicklighat disciplini i zlato u Lowkick disciplini, Vito Vrkić junior zlato u K1 disciplini, Marino Nižić junior zlato u K1 disciplini, Paola Tomrecaj juniorka zlato u pointfaiting disciplini, David Nižić junior zlato u Lowkick disciplini, Gabriel Duka junior zlato u Lowkick disciplini- poručuju iz kluba. 

Najbolji klub u Lowkick disciplini, Mentor Topalli sa predsjednikom saveza Tomislav Bilandžić. 

04. svibanj 2024 20:06