StoryEditorOCM
SportZADRANI U SPORTU

Šestan proglašen najboljim igračem, Knežević odustao od natjecanja zbog trovanja hranom, a na okupljanje reprezentacije stižu mlade rukometne snage

Piše Ivica GJERGJA
28. lipnja 2022. - 20:10

Futsal selekcije nastupile u Poreču!!

Pod vodstvom izbornika muške reprezentacije futsala Hrvatske Marinka Mavrovića, na Futsal weeku u Poreču od 22 do 26. lipnja odigrane su četiri utakmice. Učinak je sljedeći: dva su remija Crna Gora 2:2 i Mađarska 1:2, dok su od Bosne i Hercegovine izgubili 3:1 i od Poljske 3:0.

Žensku futsal reprezentaciju je vodio izbornik Zadranin, Luka Marinović, kome je pomagao Slađan Matulina, a one su remizirale s Poljskom 2:2, a izgubile od Finske 3:0, Švedske 6:0 i Mađarske 4:1.

Marinovć je podmladio svoj sastav, trebati će vremena da se uigraju.

Odbojka, reprezentacije: Šestanovih 24 poena!

Na Mediteranskom igrama u Alžiru, Hrvatska odbojkaška reprezentacija ostvarila je drugu pobjedu, savladavši Srbiju 3:0 (25:20, 25:19, 30:28). Zanimljivo je to što je igrač Hrvatske, Zadranin, Filip Šestan bio najbolji igrač, „povukao“ je naše reprezentativce ostvarivši ubojitih 24 poena, a pomogao mu je i Drlić sa 17 i u uzbudljivoj završnici ostvarili pobjedu od 3:0.

Ovom pobjedom Hrvatska je vodeća sa šest bodova ispred Tunisa sa tri i Španjolske i Srbije bez bodova.

Boks: Knežević se otrova hranom!

Na Mediteranskim igrama u Oranu (Alžir) u dreu reprezentacije Hrvatske trebao je nastupiti Petar Krešimir Knežević (19) inače član „Svetog Donata“ iz Zadra no morao je bez borbe predati meč osmine finala do 75 kg Talijanu Salvatoreu Cavallaru. Naime, Knežević se u Alžiru otrovao hranom, imao teške mučnine i želučane tegobe, izgubio više od četiri kilograma, pa je izbornik Kristijan Hodak odlučio da u takvom stanju nema smisla boksati meč protiv jednog od favorita kategorije. Šteta Knežević je bio spreman a da se to trovanje hranom nije dogodilo sigurno da bi daleko dogurao.

Rukomet - mladi u Zadru!

Bartul Mikuljan, Loris Hromina, Dino Grbić, Krševan Dujmović Sandro Bijelić su članovi kadetske reprezentacije Hrvatske, inače članovi RK Zadar 1954 , koji će od 04. do 10. srpnja biti na okupljanju reprezentacije u Zadru. Izbornik Ivan Dragić izabrao je trenutno najbolje potencijalne kandidate. Iz RK Zadra 1954 zahvaljuju izborniku na odabiru Zadrana, jer su dečki svojim radom i ponašanjem zaslužili dres reprezentacije.

 

24. travanj 2024 02:10