StoryEditorOCM
SportHRVANJE: REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE-JUG

Šibenik najbolji, Zadar drugi!

Piše Ivica Gjergja
27. veljače 2018. - 20:41

U ambijentu i atmosferi koju mogu samo hrvači učiniti u SD  Mocirama održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske u hrvanju gdje je sudjelovalo 106 hrvača i hrvačica iz četiri kluba: Gospić, Split, Šibenik i Zadar.

Po tko zna koji put hrvači su se pokazali u pravom svijetlu, bilo je tu izvrsnih poteza, „borbi“ koje oduševljavaju, a  publika je bila oduševljena. Nakon konačnog ogleda najbolji u ukupnom ekipnom plasmanu su Šibenik, drugi je Zadar, pa Gospić, te Split.

- Što reći nego da sam zadovoljan svime, naši gosti koji su došli na natjecanje odradili su izvrstan posao, a poslije uspjeha u Splitu u 12. mjesecu prošle godine i ovdje se „potvrdio“ uspjeh. Na dobrom smo putu prema konačnom cilju, a to je organizacija lige kao i mnogo kvalitetniji rezultati na državnoj razini. Istaknuo bi i to da se puno radi i trenira u Zadarskom klubu, a roditelji naših hrvača nam puno pomažu. Treba spomenuti i donatore s kojima smo dočekali naše goste a to su Bakmaz, Danica, Dukat Gavrilović, Maraska, Stanić i pekara Zara. Koristim priliku zahvaliti Gradu i pomoćnici pročelnika za sport Snježani Jurinić kao i ravnatelju Zadarskog športa Jurici Dilberu koji su nam do sada uvijek stajali na raspolaganju. Po drugi put smo prikupljali i pomoć za obitelj Zrilić što je našem turniru dalo humanitarni karakter, a Petrinoj obitelji bar malu pomoć, kazao nam je trener HK Zadar, Vladimir Menčik.

18. travanj 2024 13:11