StoryEditorOCM
SportPLIVAČKI KLUB JADERA

Sinkronizirane plivačice na Europskom tjednu sporta

Piše Zadarski.hr
30. rujna 2019. - 20:31
sin1

Prošlog vikenda, na Europskom tjednu sporta, s trenericom Dorom Bubanko svoj rad su predstavile i sinkronizirane plivačice PK Jadera.

Europski tjedan sporta (ETS) je inicijativa Europske komisije za promicanje športa i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se 2019. godine održava peti put. Nastavno na uspjehe prethodno organiziranih događanja unutar Europskog tjedna sporta i ove će se godine osmisliti nove aktivnosti te nastaviti s radom na već postojećim uspješnim aktivnostima. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost da bude aktivna, ne samo tijekom tog tjedna nego i cijele godine.

Sinkronizirano plivanje je sport koji se sastoji od estetski oblikovanih i ritmičko plivačkih pokreta, položaja, figura i sastava koje plivačice izvode u vodi u skladu s glazbom. To je kombinacija plivanja, sportsko ritmičke gimnastike, baleta i plesa u vodi.  Iz Jadere sve zainteresirane za sinkronizirano plivanje pozivaju na upis, a detaljnije informacije o programu možete dobiti od trenerice Dore na br.:098/985 52 59

18. travanj 2024 18:16