StoryEditorOCM
SportUOČI DERBIJA U DRAŽENOVOM DOMU

Siriščević: Pobijedit ćemo Cibonu!

8. listopada 2019. - 15:26
željko šakić

Svaka najava o velikom derbiju, Cibone i Zadra u 2. kolu HT Premijer lige, posve je izlišna, jer se uvijek mogu čuti iste riječi iz oba tabora, onoga zagrebačkoga, jednako kao i zadarskoga. Svi će učiniti sve za pobjedu, moraju suparniku oduzeti skok igru, zatvoriti reket i vanjski šut, ne dozvoliti lagane poene, nastojati ubrzati tranziciju, te imati što manje izgubljenih lopti i nastojati obranu odigrati na granici prekršaja.

Za sve će trebati imati krvava koljena, čistu glavu i držati se dogovora iz svlačionice. Obje momčadi su odlično posložene na svim pozicijama, nitko ne želi sto posto prognozirati krajnji ishod, jer u okršaju ovih suparnika može se igrati, ili na jednu loptu, ili na jedan posjed, ili zadnji šut. Sezona je tek počela pa se uigravaju iz dana u dana, pred svima je još puno posla, te će ići utakmicu po utakmicu. Da netko igra dvije od jednom još nismo čuli. Jelda?

- Cibona je uvijek neugodan protivnik. Ove godine imaju dobru momčad i sigurno da su im ciljevi najviši. Idemo gore spremni i možemo se nadati pobjedi ako odigramo kako znamo. Ove godine ima dosta dobrih momčadi u prvenstvu, svi su se dobro pojačali, a uz to igra se trokružno tako da ima puno utakmica. Mi moramo ići korak po korak, gledati sebe i kako unaprijediti našu igru, a s tim će doći i pobjede. Nadam se da ćemo biti na visokom nivou i pobijediti na utakmici u Zagrebu – optimističan je Ivan Siriščević, igrač Zadra.

Utakmica se igra u srijedu, u Draženovom domu, s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na Arenasport TV-u.

18. travanj 2024 10:39