StoryEditorOCM
SportTIĆI NOGOMETNOG KLUBA ZADAR PRVACI ŽUPANIJE

Škorput: „Ovo je nadarena generacija"!

Piše Ivica GJERGJA
9. lipnja 2018. - 17:25
tici zadra

Tići NK Zadar nakon odigrane sezone u ovoj ligi postali su prvaci Zadarske županije za sezonu 2017/18.goinu. Oni su pobjedom u posljednjem kolu na gostovanju kod Nove Zore u Svetom Filipu i Jakovu rezultatom 2:5, potvrdili naslov.

Zgoditke za Zadar postigli su Gabrijel Gagula, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedišić (2) i Dino Đorđević. Ovo je momčadi koju vodi trener Igor Škorput bila 22 prvenstvena pobjeda ove sezone od 25 odigranih susreta, uz tri neriješena.

Zanimljivo da nemaju poraza, pa se može pretpostaviti o kakvoj kvaliteti mladih igrača se radi. Prvi dio sezone zadarski su tići završili na prvom mjestu sa 34 boda iz 12 susreta, nakon čega je najboljih 14 momčadi krenulo u ligu za prvaka. Tu je Zadar osvojio ukupno 35 bodova u 13 susreta i završio na vrhu, sa tri boda više od Arbanasa (32), odnosno četiri više od Škabrnje (31).

Na ljestvici strijelaca ovog natjecanja prvo mjesto podijelili su Sebastijan Kajtazi Zadar i Josip Nekić iz Podgradine sa 27 golova.

-Osobno sam „izdanjem" mojih igrača zadovoljan. Radi se o nadarenoj generaciji koja će uvjeren sam iz godine u godinu biti bolja dakako uz dosta rada i treninga. Ne bi osobito nikoga izdvajao svi su zaslužni za ovaj uspjeh, kazao je trener Igor Škorput.

Za Tiće Zadra igrali su: Luka Meić, Franko Paleka, Jakov - Jure Vedrić, Lovre Župan, Dino Đorđvić, Roko Ivčević, Gabrijel Gagula, Sebastijan Kajtazi, Lovre Pedišić, Luka Glavan, Fran Bušljeta, Roko Zovko, Matej Vrkić, Leo Žilić, Petar Kajzogaj, Jure Karlović, Ante Butić, Tomislav Pavić, Frane Mrkić, Luka Miočić, Lovre Badelj. Trener: Igor Škorput.

 

20. travanj 2024 15:47