StoryEditorOCM
SportKRAJ SAGE

Službeno je: Fenerbahče poslao avion po Dominika Livakovića, navijači oduševljeni

Piše Sport SD
24. kolovoza 2023. - 12:01

Dominik Livaković danas će postati novi vratar Fenerbahçea. Nakon dugih pregovora turski je klub dogovorio sve detalje s Dinamom, a to je objavio i na svojim društvenim mrežama - pišu Sportske novosti.

‘Postigli smo dogovor oko transfera Dominika Livakovića i s igračem i s Dinamom. On će danas doći u Istanbul na liječničke preglede i daljnje pregovore oko transfera‘, piše u objavi koja je oduševila navijače Fenerbahçea.

Dominik Livaković danas će postati novi vratar Fenerbahçea. Nakon dugih pregovora turski je klub dogovorio sve detalje s Dinamom, a to je objavio i na svojim društvenim mrežama. ‘Postigli smo dogovor oko transfera Dominika Livakovića i s igračem i s Dinamom. On će danas doći u Istanbul na liječničke preglede i daljnje pregovore oko transfera‘, piše u objavi koja je oduševila navijače Fenerbahçea.

Prema podacima koje je objavio turski novinar Yagiz Sabuncuoglu Livaković bi u Istanbul trebao sletjeti oko 13:30, a njegov novi klub je poslao privatni zrakoplov po njega. Turci bi Dinamu trebali platiti devet milijuna eura dok bi Modri mogli dobiti još jedan milijun na račun bonusa. Livaković je u Fenerbahçeu zamijeniti Altaya Bayindira koji odlazi u Manchester United.

04. svibanj 2024 06:53