StoryEditor
SportNEDJELJA U JAZINAMA

Sonik Puntamika dočekuje Vrijednosnice: "Zaustavit ćemo im tricaše i nastaviti svoj let!"

Piše Ivica Gjergja
21. studenog 2020. - 12:18
Cropix

Nakon velike pobjede nad gradskim suparnikom Zadrom, sve konce u svojim rukama drže stručni stožer Sonik Puntamike i trener Hrvoje Vlašić. Nema „iskakanja“ ni euforije, mirno se trenira i priprema za susret s Vrijednosnicama Osijek, a ozračje je pobjedničko. Očekivati je da takvo bude i nakon sraza s Osječanima. Sve su predradnje odrađene na najbolji način, a evo što je pred novu utakmicu kazao trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić:

-Nakon pobjede nad Zadrom smo u dobrom igračkom ritmu na domaćem terenu. Dolaze nam Vrijednosnice Osijek, a radi se o momčad „našeg ranga“. U takvim susretima nama ništa drugo ne „igra“ osim pobjede. Naši gosti imaju dosta dobrih mladih igrača, rastrčani su i opasni iz kontre. Prema statistikama su ponajbolji tricaši u ligi, a njihovi igrači Jordano, koji je i reprezentativac, te Frye „tuku“ s preko 45 posto uspješnosti. Vjerujem da ćemo ih zaustaviti i to će biti naša pobjeda, kaže Vlašić.

I jedan od ponajboljih u susretu sa Zadrom, igrač Sonika Puntamike Teo Petani kazao je:

-Na krilima pobjede nad Zadrom nastavljamo svoj „let“ po ljestvici. Cijenimo našeg gosta, znamo da je došlo do promjene trenera, novi je dosadašnji pomoćnik Kujundžića, Marko Mandić, sigurno je da će svi u protivničkom taboru dobro „gristi“, no imamo mi lijek za takve. Svi koji budu „unutra“ u našem sastavu uvjeren sam da će dati sve najbolje od sebe za pobjedu.

Susret Sonik Puntamika – Vrijednosnice Osijek, odigrat će se 22. studenog 2020. u Zadru, u dvorani “Jazine” s početkom u 18:00 sati. Izravni prijenos je na radio Zadru i HKS-u.

Izdvojeno

04. prosinac 2020 18:11