StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Sonik Puntamika gost Splita, „kratka klupa“, mala rotacija igrača, a o ozljedi centra Marina Šarlije da se i ne govori... neće biti lako

Piše Ivica GJERGJA
14. listopada 2021. - 19:43

Nisu se dobro proveli igrači Sonik Puntamike u Gorici, poraženi su s 18 koševa razlike, a kako će biti u srazu sa Splitom na Gripama, u petak u 18 sati, pitanje je. Ono čega se najviše bojao trener „Punte“  Stipe Kuliš, bio je i sad je  „kratke klupe“ i male rotacije igrača, a o ozljedi centra Marina Šarlije da se i ne govori.

Ubrzan ritam igranja utakmica troši igrače, pa se postavlja i pitanje koliko je moguće pripremiti momčad za ova dva dana. Struka je sve učinila i čini, no ići na noge Splitu oslabljen neigranjem ključnih igrača nije baš lijepo. Split je porazio Zadar, što sve govori o njihovoj trenutnoj snazi i moći. Očevidno da su već duže u dobroj formi i bojati je se pravog izdanja domaćina, a onda može biti ne dobro po Puntu.

- Nama na jutarnjem treningu nije bio Marino Šarlija koji je u bolnici posjetio liječnika, također je i Marko Jurič nešto „rovit“ a Gabrijela Marića čeka CT. Mi smo upali u jednu „crnu rupu“ , a sve nakon pobjede Alkara i dobre igre protiv Cibone u Jazinama. Poraženi smo protiv Gorice, oslabljeni, a  naš sljedeći protivnik Split je za svako poštovanje, odličan na svim pozicijama. Umjesto da se bavimo strukom, taktičkim postavkama mi u stožeru smo prinuđeni razmišljati o tome tko nam može igrati i koliko. Bez obzira na sve nama ne ostaje drugo nego svi koji budu u sastavu da daju svoj maksimum, rekao je trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš.

Slika stavi neki detalj iz igre Sonik Puntamike.   

22. travanj 2024 13:34