StoryEditorOCM
SportSUTRA U 19 SATI

Sonik Puntamika igra utakmicu istine, trener Roko Jurlina poziva navijače u Jazine!

Piše Ivica Gjergja
6. svibnja 2022. - 14:30

Posljednje kolo donosi za Sonik Puntamiku u srazu s Alkarom ili mnogo dobrog pod uvjetom da se pobijedi, a u protivnom će biti napeto. Nema onog tko će vam reći u Zadru da „Punta“ neće pobijediti, svi za taj susret koji mnogo znači domaćinima su puni optimizma. Očekuje se da hram košarke Jazine budu dobro popunjene i da se igrače podrži kako bi savladali Alkara.

-U Jazine nam dolazi Alkar, koga smo do sada pobijedili dva puta, dok su oni nas pobijedili jednom, u Sinju pred sam kraj. Ključ je zaustaviti Amerikanca Mcglynna i njegove kreacije, što je put k pobjedi. Vjerujem u naše slavlje iako imamo ogromnih problema s rosterom u kojem ponovo neće biti Banića, a još su neki igrači upitni. Očekujem da svi skupa stisnemo zube i da dobijemo utakmicu. Što se pak tiče utakmice Škrljevo i Vrijednosnice, koja odlučuje i o našoj sudbini, tu bi sve osim pobjede domaćina bilo veliko iznenađenje. Ne želim se baviti nikakvim špekulacijama, poznajem trenera Rajkovića koji mi je bio trener u mlađim reprezentativnim selekcijama te vjerujem da će naparaviti sve da dođe do pobjede i da u pozitivi uđe u play off. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju da nas podrže kako bismo došli do velike pobjede jer su to naši igrači zaslužili, kazao je trener Sonik Puntamike Roko Jurlina.

Susret Sonik Puntamika – Alkar igra se 7. svibnja 2022. u Zadru, u dvorani “Jazine”, Obala kralja Tomislava 2, u 19:00 sati.

02. svibanj 2024 02:33