StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Sonik Puntamika se lagano „prošetala“ u Sinju! Evo što kažu treneri obje momčadi...

Piše Ivica Gjergja
15. studenog 2020. - 12:43

U Sinju je slavila Sonik Puntamika 85:94. Na samom otvaranju utakmice Sonik Puntamika se nametnula kao pobjednik i odigrala upravo onako kako im je naložio stručni stožer na čelu s trenerom Hrvojem Vlašićem. 

Treba spomenuti i da je Runjić bio nepogrešiv, pogodio je tri trice, a pala su ukupno 32 koša za 10 minuta. Pored Runjića isticali su se Jošić i Rašić koji su punili koš Alkara. 

Alkar se vratio u drugoj četvrtini no treća je otišla na stranu gosta i na kraju su zasluženo pobijedili, a pobjedu su donijeli „profesor“ Vladović i ostali igrači Sonika. 

Kod Alkara najbolji su bili Amerikanci, Naba Echols, koji je ubacio 25 koševa i Hasan Varence sa 16 koševa, dok su se kod Sonik Puntamike istaknuli Runjić s 22, Vladović s 13 te Cvitković s 15 koševa.

Evo što su kazali akteri nakon susreta.

- Čestitao bih momčadi Sonik Puntamike na pobjedi. Mi smo pokušali učiniti što smo mogli, no zbog važnosti utakmice nekim igračima bile su „vezane ruke". Pritisak je bio velik, imali smo i zaostatak u početku rezultata, no sve smo nadoknadili u drugom dijelu, pa su se i gosti morali „čupati“. No, bili su iskusniji, stabilniji i zasluženo su pobijedili. Još jednom im čestitam, kazao je Denis Bobeto, pomoćni trener Alkara.

- Mi smo jako dobro otvorili utakmicu pogotovu u šuterskom dijelu gdje smo imali 60 posto za tri poena. Tijekom utakmice Alkar se vraćao tri puta i sve pokušavao ne bi li nas dostigao. No, mi smo se ih neutralizirali, čupali se i na kraju zasluženo došli do ove pobjede nakon tri poraza u nizu. Čestitke mojim dečkima, kazao je Hrvoje Vlašić, trener Sonik Puntamike. 

27. travanj 2024 22:09